Кандидатът за кмет на Пловдив Иван Калоферов: Зоологическата ни градина тъне в разруха от години, а градската управа нехае!

0
18

 

Нека ви разкажа една история. История за откраднати детски мечти! История за безхаберие и некадърност. История за липса на желание и интерес. История за хора с власт, но без възможности. История за отсъствие на визия и ясни приоритети.

 

История за престъпно разходван обществен ресурс. История за изоставената и занемарена Зоологическа градина на Пловдив.

Зоологическата ни градина тъне в разруха години, а градската управа нехае. Може би от некадърност или пък липса на капацитет, те лишиха нас пловдивчани  от правото да имаме работещ Зоопарк.

Лишиха децата на Пловдив от радост и още усмивки.

Принудиха родителите да пътуват с часове до други общини, за да заведат децата си на Зоопарк.

Те предизборно ни обещаха, но един мандат не стигна да направят нещо важно за децата в града ни. Не можаха да довършат започнатото още преди тях. Те толкова могат. Те толкова искат. Но ние искаме друго. Защото са най-важни децата! За нас те са бъдеще, смисъл, надежда и ние няма да допуснем това да продължи. След като си върнем

Общината, едно от първите неща е да започнем ремонт и реконструкция на Зоопарка незабавно. Да привлечем екип от обучени специалисти, които да работят за един съвременен и модерен Зоопарк. Да приложим добрите практики и опит. Да създадем подходящите условия и да закупим екзотични животни, които да бъдат обгрижвани с внимание и любов. Да се погрижим в Община Пловдив най-после да има Зоологическа градина от най-висок клас и тя да е любимо място и радост за пловдивчани.

Защото сме длъжни на децата си и те го заслужават, те са нашата надежда и живот. Защото е време за истинска работа. Защото е време за морал, почтеност и принципи. Защото е време за хората.

Защото е време да си върнем Пловдив ЗАЕДНО!

Иван Калоферов, фейсбук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here