ИТН: „Икономическа полиция” издирва хора от протестите, докато текат разговорите в парламента

0
22

 

По думите им има тотални разминавания между исканията на протестиращите и това, което казва премиерът Денков

 

Докато текат разговорите между политическите партии и представителите на протестиращите, „Икономическа полиция” звъни и издирва хора от протестиращите и ги привиква. Това заявиха пред журналисти депутатите от парламентарната група на ИТН, предаде Dariknews.bg.

„Двама души към момента са привикани и то още по време на разговорите. Стана скандал, разбира се. Зададох въпрос на Денков защо се случва всичко това и той гледаше така, както обикновено – не знаеше какво се случва. И човекът, който кара влака горе – господин Пеевски, каза 15 минути почивка, за да отидат в Министерския съвет и да видят какво се случва“, обясни Тошко Йорданов. И допълни „„Икономическа полиция” звъни на хора, които са начело на протестите. Определено не е, за да ги пита дали са си платили данъците“.

По думите му има тотални разминавания между исканията на протестиращите и това, което казва премиерът Денков. “Протестиращите искат да се изтеглят териториалните планове, да има промени по него, а Денков и Василев отказват, защото ще се изгубят пари”, подчерта Станислав Балабанов от ИТН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here