Прогнозите на Жириновски: САЩ се нуждаят от милиони бежанци в Близкия изток

0
31

 

Още преди две години руският политик предсказа събитията в Близкия изток

Поредица от събития ни карат да си припомняме прогнозите и анализите на руския политик Владимир Жириновски – създател на Либерално-демократическа партия на Русия, която беше смятана за националистическа. Той почина на 6 април 2022 г. на 75-годишна възраст. Приживе ставаше дори обект на присмех с някои от изказванията си, но днес думите му звучат като пророчество.

Жириновски предсказа „ужасните събития“ в Близкия Изток преди 2 години.
„До 2024 г. ще избухне конфликт в Близкия изток и всички просто ще забравят какво е Украйна“, казва Владимир Жириновски в предаването „Вечер с Владимир Соловьов“.
В откъс, разпространен в интернет мрежата, лидерът на ЛДПР казва: „Това ще са последните избори. През 2024 г. няма да има избори. Няма да имате държава като Украйна. Не отчитате ситуацията в Близкия изток.“

Според Жириновски „там ще се развият такива събития, че всички ще забравят какво е Украйна“. Политикът изрази увереност, че „ще се стигне до Трета световна война“. И всичко това, защото, по думите на Жириновски, „Иран не е Виетнам, не е Северна Корея и не е Косово“. Политикът предупреждава: „Тук ще се случат най-тежките събития“.

„А Запада продължава да пропуска бежанци да идват в държавите. Турция ги пропуска. Всички се събират там и това ще е края на вашите страни“, се обръща Жириновски към либерално настроените си събеседници в предаването. „Нужно ли е това да се случва? Като игнорирате международното право, неглижирате Русия и нарушихте всичко, което можеше да се наруши. Просто издевателствате.“

Жириновски е уверен, че Иран и Ирак винаги са подкрепяли Палестина във войната с Израел.

„Американците трябва да изтеглят войските си от Афганистан и Ирак. Къде да ги извадим? Ще им бъде дадена наземна операция. Израел ще удари. Иран ще отговори с малко разрушения в Израел и след това САЩ ще мобилизират НАТО и ще започнат да бомбардират Иран.

В този случай бежанците ще бъдат принудени да бягат на север към Азербайджан, Армения и Грузия, а след това към Северен Кавказ и всичко това ще се приближи до Астрахан, Волгоград и Ростов.

BIG5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here