България вече не е държава! Управлява ни маршируваща безотговорност!

0
35

 

Не знам какво още трябва да се случи, макар че щем не щем, предстоят да ни се случат още много гадости. След като един полицай може да бъде наръган от дрогиран мангал с нож в гръб, то какво остава за всички нас?!

Как някой в тази държава може да се защити, след като тези, които са призвани да защитават гражданите, българската полиция, не могат да го направят, а директорът на пострадалите двама полицаи мяука в ефир, обяснявайки как полицаите отишли в гетото да задържат някакво си лице, но пък били отишли там без оръжие и били нападнати в гръб. То това дори не е трагедия. То това е просто закрита държава.

Вие може ли да си представите в братска Америка, например, държавата която всичките наши насрани задници активно се опитват уж да имитират, полицай да влезе в някое гето без оръжие, да бъде наръган с нож, а после шефът му да се обяснява по медиите, какъв нещастен случай било това?!

И ако някой от вас не е бил в Америка, то аз съм бил и ще ви кажа, че там полицията влиза по такива места с пет бронирани автомобила, както и че ако някой си позволи да посегне на полицай, то това автоматично му подписва смъртната присъда.

Що за държава сме ние?

Как е възможно въобще полицаите да са докарани дотам, че да не могат да защитят сами себе си, а ние всичките да очакваме, че те утре ще защитят нас?

Нима всички вече ослепяха и не виждат какво се случва по улиците на българските градове?

Нима никой не може да фокусира гетото в центъра на София, онова между Халите и Централна гара, където вече никой не говори на български език, а е препълнено с всякакви неясни субекти, оставени безконтролно да правят абсолютно всичко, което си поискат.

Нима никой не вижда, как тези, които ни управляват днес, изцяло унищожиха понятието за държава и превърнаха страната ни в едно престъпно гнездо, в което всеки може да си прави каквото си пожелае и никой после да не му потърси сметка.

Какъв премиер може да ни е палячото Денков или пък какъв държавен ръководител може да но бъде Кирил Петков, или Асен Василев, при положение, че тези клоуни нямат нито менталния, нито характерологичния капацитет да бъдат лидери за нещо смислено. Освен на поредния ЛГБТ форум, може би?

Нима все още има български гражданин, който да не осъзнава, че трафикът с мигранти се е превърнал в държавна политика, а алчността и корупцията в тази държава са проникнали толкова дълбоко, че едни хора, които изкарват пари днес не разбират, че утре това тяхно поведение съвсем обективно и реално би довело до кланета и кошмар, дори и в техните семейства.

Стигнахме дотам, че у нас мигрантите ги прекарват вече с тирове, докато някакви комични МВР шефове мяукат в ефир, че служителите им били нападнати от поредния надишан с лепило олигофрен.

Въобще, как е възможно всички едновремено да сме ослепели и да си мълчим като мишки, при положение че пред очите ни марширува ужасът?

На какво се надяваме?

На какво разчитаме?

Че ще продължим в този дух и на нас ще ни се размине?

Само болен мозък или пълен идиот би вярвал в нещо подобно.

Защото утре именно тази наша пасивност ще бъде основната причина за кошмара, който ни предстои да изживеем.

И не се заблуждавайте, че вие няма да бъдете от тези, които ще платите цената за това.

Стрелят се чужденци из софийските квартали. Вие хора луди ли сте, за да не разбирате какво означава всичко това?

Срам и трагедия е, че все още търпим онези, които превърнаха това в нещо обичайно, онези, които превърнаха това в своя политика.

Нищо добро не ни чака, уважаеми хора. Ако много скоро нормалните хора в тази държава не излязат от летаргията, в която са потънали, същите тези нищожества, които са начело на държавата ни днес, ще докарат мрака и във вашия дом. И не се съмнявайте по никакъв начин, че това ще бъде точно така. За наше огромно и всеобщо съжаление.

И за да не останем само с поредното празнословие, а после да се питаме един друг, „е, какво точно можем да направим ние?“, ще ви кажа ясно и кратко – тези нищожества трябва да бъдат изметени от властта! По възможно най-бързия начин! Тези клоуни убиват държавата България, а утре тяхната тъпотия ще започне да убива и вас. В гръб. Точно по същия начин, по който днес падна наръган поредният български полицай.

Васил Петев

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here