Веселина Томова и „АФЕРА“ призовават: Подкрепете Светлан Златев с бюлетина 69 за кмет на Варна

0
22

 

Първо, това не е платена публикация. Няма как да е, защото когато заставам зад някого със сърцето си, това е доверие, а него няма как да го купиш.

Аз и сайта ми АФЕРА сме остра опозиция на всяка власт и на всички овластени крадливи типове. Дала съм категоричната си оценка за всички от нелепи по-нелепи кандидатури за кмет на Варна. АФЕРА първа е информирала с разследвания за зулумите и далаверите им, както и за престъпната им безличност /защото да се пръкнеш като кандидатура за кмет и да си безличен си е направо престъпление!/ и ясно написах, че за кмет на Варна няма да гласувам!

Пак ще цитирам гениалния ми приятел Васил Петев, който с едно изречение обоснова липсата на избор за кмет на Варна така:

„Тея във Варна са така: Благо Фаса спори с Ваньо Магистралата с подкрепата на Костя Спринцовката, Киро ЛСД-то и Боко Амфетата. Картел!“

Бих добавила като гарнитура на Картела и още един от червенотиквеник, който също се класира на „магистралата“, както и един дебелошкембест масон, който е куклата на конци на корпоративните лапачи, които пък не им стигна, че ощавиха Варна, че сега и се пънат да се официализират в местната власт.

И тъй като изобщо няма никакво значение кой точно ще е кметът на Варна – Благо Фаса, Ваньо Магистралата, диалектният абсолютен безличник възражданец, а има огромно значение кой точно ще влезе и съставлява Общинския съвет на Варна, аз, Веселина Томова избирам бюлетина № 69 и така ще гласувам за Светлан Златев.

Който ме познава добре, знае, че трудно, ама много трудно, заставам в такива политически хави с името си категорично зад някого. И ако го правя, а го правя изключително рядко, то винаги е със сърце. И защото съм убедена зад кого заставам, за да не подведа хората, които ми вярват.

Светлан Златев и мъжкар. Пич. Юрист. Честен човек и мъж с чест.

Ама бил човекът на Румен Радев във Варна?! Е-е?

По-важното е, че е човек на Веселина Томова.

Светльо е от изчезващата порода на мъжете в България, които държат на думата си, и които истински горят в каузите, в които вярват. И с които като тръгнеш на бой, не свива от шубе в първия ъгъл, а се бие рамо до рамо с теб и когато се налага ти пази гърба.

Аз такива общински съветници искам да видя във варненския Общински съвет, а не мишоци, лиготии, и алчни типове, които са зинали да лапнат целия град, забравили, че ковчега джобове няма.

И сред цялото смехотворно „войнство“, което е хукнало към местната власт, аз избирам Светлан Златев и листата, която води с бюлетина № 69!

Който вярва на АФЕРА, ще ме последва, защото що е рекла АФЕРА, все е вярно. И защото този живот е наистина за смелите.

А Светлан Златев е от смелите мъже. И заслужава да бъде избран. За да разбърка схемите на Лапачите, които и аз, и вие ненавиждате.

Бюлетина 69 за листа на общински съветници!

Хайде, да ви видя!

Веселина Томова, Афера

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here