Дали в Бургаска област живее и „твори“ новият Петьо Еврото?

0
40

 

Кой е Любомир Парашкевов /Чикатилото/ и защо историята се повтаря!?

 

В тази статия ще ви разкажем кой всъщност е въпросният Любомир Парашкевов; защо е сравняван с Петьо Велков Петров; това ли е лицето, което финансира партията на Иван Стоименов Гешев; къде се взимат решенията срещу кого ще бъдат образувани наказателни производства и какъв ще бъде изходът от тях? Както е известно на широката публика, братът на Петьо Велков Петров /Еврото/ – Емил Петров /Долара/ е прокурор при Апелативна прокуратура – гр. София, като много медии са писали по тази тема. Зли езици в средите на магистратите определят Емил Петров като злия гений на схемите, в които Петьо е главно действащо лице.

Аналогично е положението и в гр. Бургас:

Любомир Парашкевов „управлява“ Търговско отделение при Окръжен съд – гр. Бургас чрез съдия Антоанета Андонова – Парашкевова, която е председател на това отделение. Познайте кой е нейният съпруг – Росен Парашкевов, брат на посочения по-горе герой и също съдия в този окръжен съд. Невъзможно е да се случи нещо без благословията на Любомир Парашкевов, който афишира открито връзките си и с директора на ОДМВР – гр. Бургас, с окръжния и с апелативния прокурор.

Родила ли се е нова група, подобна на наказаната от и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов, известна като „Осемте джуджета“?

Тук джуджетата са също почти осем. Имат и Снежанка, а също и ресторант с никаквото име Maisons. Разликата между Еврото и Чикатило е само една. Петьо Велков Петров е искал да бъде бандит, а Любомир Парашкевов е истински бандит, погубил много съдби. Парашкевов, освен съдебната система, е обладал и медийната, творейки в сайт с гръмкото име „Истината днес“, чрез който набеждава и маскари набелязаните жертви. Пак той е създал и наказателна бригада за коригиране на непослушните, като за неин главатар е определил лице с малко име Ленко и прякор „Злото“.

Малко известно до момента е и че Любомир се оказва и с имунитет срещу данъчно преследване. Въпреки размаха на бизнес начинанията си с вложени (по негови думи) около сто милиона лева, той никога не е бил обект на каквато и да било данъчна проверка. Трябва да предположим и защо! От една страна, близките му връзки с Иван Стоименов Гешев, от друга – посочените роднински връзки и влиянието му в системата на МВР. В статия от 24.09.2023 г., Любомир Парашкевов е свързан и с купуване на гласове, като при съвместна акция на МВР и прокуратурата е бил задържан мъж от гр. Несебър, в чийто офиси и имоти са открити 180 000 евро и 20 000 лева. Какво ли е станало с това разследване?… Нищо. И за това предполагаме защо.

За да не позволим отново и още от историите на Петьо Еврото, макар и с нов главен герой, Ви призоваваме да изпращате вашите сигнали до редакцията, като може да запазите и Вашата анонимност. Ние Ви обещаваме, че няма да спрем до тук. Ще разровим всички мръсотии, които е сътворил Любомир Парашкевов, като Ви информираме – вас, читателите, но и надлежните органи, за да бъде прекратено навреме това, което се случва.

източник: mediamall.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here