Борисов към ПП: Изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Изрично ги предупреждавам

0
21

 

Лидерът на ГЕРБ защити шефа на ДАНС: Вместо който е сгрешил, да е отстранен, ще отстраняваме който е посочил проблема ли?

 

За мен изборите в София приключиха миналата неделя, сега изпълнявам думата, която съм дал. Това каза пред журналисти Бойко Борисов, след като гласува. Той дори разкри, че е гласувал за Васил Терзиев, но като Иван Костов не го правел с голямо желание.

„На ПП не им прави чест. Машите се чупят основно в София и Варна. По страната ПП-тата влизат в безпринципна коалиции. Виждам, че имат нови ортаци. Да не кажат после, че Радев е лош. Пожелавам на всички успех, пък ще видим какви ще са последствията“, каза още пред медиите Бойко Борисов.

„Изрично ги предупреждавам, като знам какво правят в момента. Изрично ги предупреждавам“, подчерта Борисов.

Според лидера на ГЕРБ изборите са лошо организирани.

„Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция. Ще видим кой кого и как е подкрепял и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната. Нищо не се е променило. Аз си държа на думата. За мен изборите за София приключиха миналата неделя“, посочи още веднъж той.

Запитан трябва ли да се смени шефът на ДАНС, Борисов отговори: „Защо? Заради кое? Трябваше да има смяна – незабавна, на зам.-министъра, който ходи с телефона и снима двата кода. IT-та казаха, ако се чупят машините и някой има двата кода, някой може да манипулира машините. Гледах го Денков как се върти около машината и не исках и аз да изглеждам така смешен“, допълни, обяснявайки защо е избрал да гласува с хартия.

„Вместо този който е сгрешил, той да бъде отстранен, ние ще отстраняваме тези, които са казали какъв е проблема. Това ли ще правим?“, попита председателят на ГЕРБ.

Бойко Борисов разкритикува правителството, че бърза да приеме данъчните закони без да ги е обсъдило с останалите политически сили.

„Сега разбирам, че утре ще има извънредно заседание на Министерски съвет и ще гледат пакет данъчни закони, които мислят, че като ни ги тръснат изведнъж в парламента, пак ще им мине номера като предварително направят нещо и кажат „Сега какво правим – трябва да го подкрепяте“. Не, няма да бъде така!“, каза той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here