Ваня Григорова: Хората, които са се напрегнали на „Позитано“, да пият един чай и да се успокоят

0
45

 

Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите, заяви в студиото на „Събуди се“ по NOVA Ваня Григорова.

Тя коментира изказванията на Атанас Зафиров от БСП, в които твърди, че неуспелият кандидат Ваня Григорова трябва да спре да повтаря по студията „аз“, защото това в голяма степен обижда и неглижира усилията на членовете си.

„Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът на цялата кампания. БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ. Не мога да си го обясня, те трябва да кажат в каква задкулисна сглобка са попаднали. Зафиров очевидно е решил да напада кандидата на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват“, каза Григорова. Тя добави, че БСП на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова уточни, че отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората.

„Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Не съм ничий конкурент – не мога да съм председател, нито да съм част от ръководството на партията където и да е било. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано“, да пият един чай и да се успокоят, каза още тя.

Григорова уточни, че нов политически проект не е на дневен ред. „Ползотворно и ефективно е да има ляво обединение. Лявото пространство да не е раздробено, очевидно е, че това е успешна формула, но дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа“, добави Григорова.

Като неин приоритет в София тя определи  запазването на собствеността, доколкото я има, и връщането й в ръцете на общината. „Предпочитам да работим, а не да си благодарим“, подчерта тя и уточни, че за на общинско ниво е добре да се следва модела „Троян“.

Източник: NOVA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here