Антон Кутев: Борисов е циркаджия! Той няма да разтури сглобката!

0
34

 

Няма да се стигне до разпадане на сглобката. Такава прогноза направи Антон Кутев, говорител на последното служебно правителство. Според него нищо не се е променило след местните избори.

 

„Може би щеше да се стигне до разглобка, ако примерно Бойко Борисов беше запазил София и Варна, и ако беше показал по недвусмислен начин, че ГЕРБ е онази силна, мощна партия, която беше. Това обаче очевидно не е вярно.

При това положение единственият, който може да свали „сглобката“ в момента е Бойко Борисов, няма друга сила, която да може да я събори, и Борисов единственото, което прави, са циркаджилъци, поне на мен така ми изглежда. Т.е. той не е тръгнал да сваля сглобката. Даже го слушах днес как си казва: „Няма проблем, той ще мине там бюджетът, само да го поправят нали и да го пускат и ние да го приемем“, каза още Кутев.

Според него театър е висока дума за това, което се случва, предава още „Фокус“.

„Дори циркът е висок – друго е това, което се случва. Те в момента ги будалкат с всичко, което се случва, с всичко което правят. Нали, и Бойко го прави, и оттук нататък и другите, които извиват ръцете и ще опитват да се правят на така, как да го кажа, да вкараш една бизнес култура в политиката, „култура“ също е висока дума за това, което се случва, ама някакъв бизнес начин на действие, и накрая всъщност да не направиш нищо“, допълни той.

По отношение на Бюджет 2024 мнението на Антон Кутев е, че той е много слаб,“но не по причините, които в момента се спрягат в публичното пространство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here