Медведев: Зеленски признава, че първите два „Майдана“ са били държавен преврат

0
34

 

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира изявлението на Владимир Зеленски, че Москва може да готви „Майдан-3“ в Украйна.

„Ръководителят на Бандеростан заяви, че Русия подготвя операция „Майдан-3″ в Киев, за да го отстрани. По дяволите… Той обърка всички карти. Той разкри плана. В противен случай всичко вече беше готово: точните хора, тонове оръжия, а руските майтапчии извикаха бързоногата бабичка (заместник-държавния секретар на САЩ Виктория) Нуланд да приготви пайове за работниците от Майдана. Ще трябва да коригираме оперативната подготовка“, е написал Медведев в профила си във „ВКонтакте“.

Според заместник-председателя на Съвета за сигурност на Русия „самото име на хитрия план на московчани „Майдан-3″ означава признанието на Киев, че първите два „майдана“ не са били нищо повече от държавни преврати“.

„А разговорите за законната воля на народа са словесна виелица“, е подчертал Медведев.

По-рано Зеленски на среща с представители на чуждестранната преса заяви, че Русия може да готви „Майдан“ в Украйна за отстраняване му като президент. Той заяви, че разузнаването му е докладвало за операцията Майдан-3. Той е сигурен, че руските власти я подготвят за извършване на преврат в Украйна.

източник: radiosputnik.ru / BIG5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here