Денков отлага оставката, Калин Стоянов тръгнал в правилната посока

0
37

 

„Аз друго казах вчера – ако министърът продължава да си затваря очите и да замазва тези проблеми, тогава щях да си тръгна.“ Така отговори премиерът Николай Денков на зададен въпрос дали държи на позицията си, че ако не си тръгне министър Калин Стоянов, той ще напусне поста си.

И допълни, че той в момента е „тръгнал в правилната посока“. „Надявам се да извърви този път до края“, каза Денков след сблъсъците на футболни фенове в София.

„Видях, че Стоянов е обявил, че трима служители са освободени. Това е знакът, който МВР дава, че насилието не може и не трябва да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат проверките и тези, които биеха паднали хора, журналисти и обикновени протестиращи, трябва да напуснат МВР“, заяви още той.

Трябва да продължат проверките. Тези, които биеха паднали хора, обикновени протестиращи и журналисти, трябва да напуснат структурите на МВР. Това заяви премиерът Николай Денков след сблъсъците на футболни фенове в София.

От думите му стана ясно, че те трябва да си получат наказанието. „Веднага искам да кажа, че това е много, много малка част от всички служители, които бяха там. Искам да поздравя останалите за това, че не бяха изкушавани от тези безобразия“, допълни премиерът.

Източник: Гласове

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here