Димитър Стоянов: Политическата обстановка в България е тотално шизофренична! Кириле, иди си!

0
16

 

Секретарят по сигурността и отбраната на президента Румен Радев Димитър Стояноввсвой пост във фейсбук страницата си определи политическата обстановка в България като „тотално шизофренична“ 

Политическата обстановка в България е тотално шизофренична!

Правиш коалиция, упс сглобка, с опонентите си, които си определил за мафия, за членове на коалиция „Магнитски“, арестуваш лидера на обвиняваната в далавери партия и след това заедно сядат на управленската софра.

Председател на парламентарна група, мандатоносител, заплашва министри от собствения им кабинет! Министри от кабинета обвиняват депутати в оказан натиск и влияние със служебно положение!

И ако до 2021 г. изпълнителната власт диктуваше какво да прави парламента, то сега сме свидетели на непрекъсната намеса на парламента в дейностите на изпълнителната власт! Конституция ли? А да, тя трябва да се промени защото така е казано в записа, а не защото е необходимо!

А министър-председателят послушно е навел главица и се съгласява с всичко! Няма доверие на този или онзи министър, пречи му президента, службите не са „негови“ ….. Оправдания за абсолютно импотентното управление на калпавата сглобка!

И на края след днешното интервю по Нова, мога с чиста съвест да кажа това, което казах и през 2020 г. – Кириле, иди си!

https://www.facebook.com/dimitar.stoyanov.7311/posts/1481998062533858?ref=embed_post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here