Близо 48 часа, след като самолетът на външния министър на Руската федерация Сергей Лавров кацна в Скопие, нашите политически провинциалисти още се упражняват по темата

0
14

 

И честно да ви кажа, хваща ме срам от тези комплексирани селяндури. Защо те са именно такива. Днес почти няма зрял селянин, който да не е американец! Просто няма!

 

Сори, уважаемо посолство, ама вие сами привлякохте на своя страна предимно обърканите провинциалисти, тунингованите еснафи и остатъците от амбициозното българско селячество.

В същото време, на мен ми перфектно ясно, че вие сте добри основно в производството на МакДоналдс и масова простотия, която арогантно обичате да наричате „култура”, а в балета хич ви няма, но проблемът си е и ваш, а не както си мислите – само наш.

Тук искам да кажа, че колкото и мухи да са накацали върху посолствоТО, Къдравата Сю винаги ще изпъква като най-умната, обитаваща върха на лайното.

Преди малко, например, прочетох, че същата била казала, че било много добре това, че не сме пуснали самолета на Лавров да прелети над България, щото това си било нашето въздушно пространство!

Ами, така е. Права е мухата. Нейно си е въздушното пространство и ще си прави с него каквото си иска! Това обаче по никакъв начин не промяна факта, че Къдравата Сю е само една класическа хибридна селекция от смесването на овча вълна с нежни крила, известна в зоологията като „Муха натегач”. И е нормално всичко да изглежда тъпо, когато веднъж допуснеш, че една муха може да има размах на крилата като този на един лебед.

Не знам дали ме разбирате правилно, но мен действително ме е срам от подобни насекоми. А няма причина, защото чудесно знам, че те са само едни насекоми и не би трябвало да се ядосвам за това, че Къдравата Сю, например, е жалка. Също така ми е пределно ясно, че Лавров никога не е чувал за Къдравата Сю и му е през оная работа за този политически коафьор, но пък ме е яд на посолствоТО, че ни е превърнало в лаборатория за скопени насекоми.

Не знам, но мисля, че прекалено малко ни пръскат. Нужно е да се удвои дозата! Ако не друго, поне ще се отървем от мухите!

Васил Петев, mediamall.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here