Пламен Тончев на празника на ДАНС: Работим за надеждна, устойчива и ресурсно осигурена агенция за сигурност

0
31

 

На 4 януари на тържествена церемония в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“ бяха отбелязани професионалният празник на Агенцията и 16 години от създаването й.

По този повод председателят на ДАНС Пламен Тончев благодари на служителите на Агенцията за всеотдайната им работа за защита на гражданите, националните интереси и държавността в контекста на динамичната и сложна среда за сигурност, съобщиха от пресцентъра на Агенцията.

Тончев подчерта, че усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност.

Поздравления към служителите по случай професионалния празник на Държавна агенция “Национална сигурност“ бяха отправени от държавното ръководство, държавните институции и службите от сектор „Сигурност“ на Република България, както и от чуждестранните партньорски служби.

Тази година Агенцията посрещна празника си и с нов институционален знак, изработен от преподаватели в Националната художествена академия.

Свързана тема:

Служителите от ДАНС отбелязват своя професионален празник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here