Костадинов: С влизането ни в Шенген България ще се превърне в огромен бежански лагер

0
20

 

Сега разчитаме оградите да пазят това, което някога пазеха хора, огромен човешки персонал, армия по границата с постоянно действаща 24-часова охрана, каза той и добави, че към настоящия момент това далеч не е така

 

С влизането на България в Шенген, даже още преди да сме влезли напълно, нашата страна ще започне да приема все повече и повече нелегални емигранти. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във видеоклип, излъчен в неговата Фейсбук страница. Той обясни, че се намира на българо-турската граница.

Костадинов посочи ограда зад себе си и каза, че както е известно, само тя няма как да спре нелегалните емигранти. Той показа и дупка в нея, по думите му, направена от животно. Сега разчитаме оградите да пазят това, което някога пазеха хора, огромен човешки персонал, армия по границата с постоянно действаща 24-часова охрана, каза той и добави, че към настоящия момент това далеч не е така.

С влизането на България в Шенген, даже още преди да сме влезли напълно в Шенген, нашата страна ще започне да приема все повече и повече нелегални емигранти. Тези, които прескачат оградата зад гърба ми, ще бъдат оставени за постоянно да живеят в нашата страна, коментира Костадинов. Според него България ще се превърне в един огромен бежански лагер.

По думите му по българо-турската граница са останали нула застави.

Костадинов показа място за отдих на български граничари и условията вътре в него, дупки и кръпки на оградата, вещи по земята, някогашни окопи, бивша застава.

Оказва се, че нашата граница се пази от чужди полицаи, каза още Костадинов.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=760229572831232

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here