Дъглас Макгрегър: Зеленски ще се премести в имението си в Кипър или Италия след края на конфликта

0
38

 

Най-малко 400 американци са били убити в конфликта в Украйна. Това съобщи полковникът в оставка Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

„Знаем, че най-малко 400 американци са загинали, независимо дали са били контрактници или в униформа. Нашата администрация няма да каже това“, написа той на страницата си в Х (бившия Туитър).

През май 2023 г. пресслужбата на Следствения комитет на Руската федерация съобщи за ТАСС, че във военните действия срещу руската армия в зоната на специалната военна операция участват над 2000 наемници от 71 страни, 234 от които са граждани на САЩ.

Президентът Владимир Зеленски ще се премести в имение в Кипър или Италия след края на конфликта в Украйна, коментира също Дъглас Макгрегър.

„Когато войната в Украйна приключи, Зеленски ще отседне в някое от именията си в Кипър или Италия, може би във Флорида. Всичко това е измама, САЩ използваха украинците“, написа той на страницата си в социалната мрежа Х.

Дъглас Макгрегър често е коментирал, че руската специална военна операция ще завърши с „катастрофално поражение за Украйна и САЩ“, а Москва спечели „стратегическа победа“.

източник: Гласове

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here