Слави Трифонов за Кирил Петков: Гузен, негонен бяга, защото върши мръсна работа

0
22

 

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов изказа мнението си по повод срещата на Кирил Петков със Спас Русев. Ето какво написа той във Facebook:

Соня Колтуклиева показа как Кирил Петков разговаря със Спас Русев в лоби бара на виден столичен хотел. Като видя, че го снимат, Кирил Петков веднага напусна Спас Русев и избяга от масата, без дори да си плати сметката. Българският народ е мъдър и има поговорка, която абсолютно отива и на Кирил Петков, и на ситуацията. Тя гласи: „Гузен, негонен бяга!“

Тоест, ако това беше една логична среща между български политик и голям инвеститор, Кирил Петков нямаше да избяга така позорно. След като бяга така гузно, значи това е скрита среща, която касае скрити неща, които се случват под масата. Това е толкова явно и същевременно толкова скрито за голяма част от българските медии. Визирам трите национални телевизии.

Но истината си е истина, Кирил Петков се видя със Спас Русев, след това гузно избяга, защото върши мръсна работа и никой не може да го скрие. Ето аз, например, имам Фейсбук профил и свободно говоря каквото искам, защото свободата на словото е в Интернет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here