Младежкото ДПС има ново ръководство, а Пеевски и Чакъров бяха номинирани за съпредседатели

0
11

 

Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов са новите съпредседатели на младежкото ДПС, а Делян Пеевски и Джевдет Чакъров бяха номинирани за съпредседатели.

Това стана по време на IX-та Национална конференция на Младежкото ДПС, която се проведе в събота и в която участваха над 500 делегати.

По време на конференцията лидерът на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски обяви, че ДПС има уникални кадри. Той каза, че младежите на Движението трябва да се подготвят да управляват България.

„Нашите младежи трябва да се подготвят да управляват България. Ние имаме уникални кадри. И работим за да развиваме нашата младежка организация, със сигурност те ще участват сериозно в управлението на България“, коментира Пеевски.

По повод Националната конференция на младежите официално обръщение отправи и почетният председател Ахмед Доган. Той призова младежите да бъдат активни по отношение на обществените проблеми, да не превръщат политиката в PR и стратегии за оставане във властта.

Доган посочи, че формулата на съпредседателстване „цели да активира повече млади хора във вземането на решения за вашето настояще и бъдеще“.

Предстои Националната конференция на ДПС, която трябва да се проведе на 24 февруари. На нея Движението ще трябва да излъчи свой председател или председатели, каквато е заявката до момента. Към момента номинираните за съпредседателство са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here