Украинските власти отмениха изборите и убиха американски журналист, а Конгресът е напът да им изпрати още 60 милиарда долара

0
12

 

Сенатор Джей Ди Ванс: Целта на този закон е да върже ръцете на бъдещия президент Тръмп. Ние не просто изпращаме милиарди на Украйна през 2024 г.; ние се опитваме да направим невъзможно за следващия президент да води дипломация според неговите условия

 

Стана ясно, че сегашното правителство на Украйна не съблюдава демокрацията. Само през последните няколко години, например, Володимир Зеленски и неговата администрация отмениха изборите, забраниха цялата християнска деноминация и убиха американски журналист, коментира американският журналист Тъкър Карлсън.

Като се имат предвид тези факти, може да се очаква политиците в САЩ да преразгледат ангажимента си да разпределят парите на данъкоплатците, за да подкрепят Зеленски и да удължат кървавата война на страната му с Русия. Но това не се случва. Само преди седмици Мич Макконъл и други лидери на Сената внесоха закон за вкарване на още 60 милиарда долара в Украйна и този законопроект може да бъде приет тази вечер.

Сенатор Джей Ди Ванс е един от малкото избрани длъжностни лица във Вашингтон, които мислят ясно за това, и той се присъедини към канала на Тъкър Карлсън – Tucker Carlson Uncensored, за да обясни противопоставянето си на този последен пакет чуждестранна помощ.  

Сенатор Джей Ди Ванс казва: Целта на този закон е да върже ръцете на бъдещия президент Тръмп. Ние не просто изпращаме милиарди на Украйна през 2024 г.; ние се опитваме да направим невъзможно за следващия президент да води дипломация според неговите условия. Това е антидемократично и ще доведе до безкрайни войни по целия свят.

BIG5

Още по темата:

Сенатът на САЩ е напът да одобри пакет помощи за Украйна, но Камарата на представителите – не

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here