Петър Волгин: ПП-ДБ потапят България в откровена диктатура, готвят закон за цензура

0
33
волгин

 

Журналистът коментира законопроекта за промени в Закона за електронните съобщения, с който е възможно да се налага цензура в социалните мрежи

 

Има някои наивни хора или по-скоро добре заплатени, които ни обясняват, че основната цел на ПП-ДБ била да модернизира и европеизира България, окончателно да я превърне в съвременна просперираща държава.

Рядко можете да срещнете по-невярно твърдение. ПП-ДБ не желаят да модернизират България. Единственото, което искат, е окончателно да я потопят в тресавището на авторитарните практики и откровената диктатура.

За да се убедите в правилността на това твърдение, е достатъчно да видите последния им законопроект, според който държавните органи ще могат за налагат ограничаване на достъпа до интернет страници или интернет адреси .

Това е решителна стъпка към въвеждането на дивашка цензура в България. Такова нещо може да сътвори само някоя кръстоска на Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов.

А към въпросната кръстоска можем да добавим малко Урсула за осъвременяване. Изобщо чуете ли, че някой иска да се „бори с дезинформацията“, можете да бъдете сигурни, че единственото, което този някой иска, е да забрани веднъж завинаги всички независими медии.

Точно това искат ПП-ДБ. Да забранят всички, които не ги славословят. „Фьолкишер беобахтер“ е идеалът на ПП-ДБ.

Съкровеното им желание е всички български медии да заприличат на официалния орган на нацистката партия. Сигурно си мечтаят и Министерство на евроатлантическата пропаганда да направят, което да бъде оглавено от някоя Коза или Козел, без значение дали тя/той хвърчи или пълзи.

Тези наистина ни теглят към дъното. И ако не се опълчим на диктаторските им мераци, ПП-ДБ и прислугата им ще загробят България.

https://www.facebook.com/petar.petrov.56829/posts/7855811911143102?ref=embed_post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here