ЕКСКЛУЗИВНО В MEDIAMALL: Ето причината за специализираната акция в “Лев Инс”

0
11

 

По думите на нашите източници в момента се провеждат акции на още няколко места в столицата, като се проверява и дома на Ива Павлова

Специализирани полицейски части нахлуха около 30 мин. в сградата на “Лев Инс”, както съобщи MEDIAMALL.

Според наши източници, причината за акцията е, че службите са получили сигнал, според който в сградата на “Лев Инс”, както и на още няколко адреса, свързани доскоро с Алексей Петров, заинтересовани лица укриват информация и компромати за убийството на бившия съветник от ДАНС.

По думите на нашите източници в момента се провеждат акции на още няколко места в столицата, като се проверява и дома на Ива Павлова.

Нека припомним, че Ива Павлова до смъртта на Алексей Петров беше жената, с която той живееше. Макар и да не бе негова официална съпруга, много от фирмите и бизнеса на Петров се водят именно на нейно име.

Също така, нека припомним, че Алексей Петров бе екзекутиран на 17 август миналата година по време на негова разходка на Витоша. След убийството му Ива Павлова се скри от публичното внимание, като за последно тя бе засечена на погребението на Алексей Петров в гробищата в Бояна. Оттогава насам никой не е виждаш жената до Трактора, като според запознати и публикации в някои медии, след погребението тя е напуснала семейното им жилище в столичния квартал “ Кръстова вада”.

Запознати твърдят, че Ива Павлова дори не се е появила на общото събрание на акционерите на “Левкорп Груп” – компанията, която притежава “лъвския пай” от застрахователното дружество “Лев Инс”.

Както вече казахме, източниците ни твърдят, че в момента се провежда и обиски в няколко адреса, свързани с мистериозната дама.

източник: mediamall.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here