Борисов: В понеделник или ще отидем при Радев с папка, или нови избори

0
21

 

В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с готова папка от преговорите, или директно ще се знае, че отиваме на нови избори. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив относно ротацията.

По думите му няма да има никакви преговори извън понеделник (18 март). „Дали сме мандат на преговорния кабинет, начело с Мария Габриел. Тя, ако ще може да работи с Тодор Тагарев, тогава нека той да е пак военен министър. Това е нейна работа. В понеделник ще се знае дали отиваме на избори или ще има правителство. Няма да има никакви преговори извън понеделник. Това мога да поема като ангажимент“, категоричен бе Борисов.

„Нищо няма да коментирам нищо за преговорите с ПП-ДБ. Не има прави чест на колегите през техните медии да пускат част от преговорите“, допълни той.

„България преди три години беше приета в чакалнята на еврозоната благодарение на нашата консервативна финансова политика. Имахме нула процента незаконна миграция. В България, откакто ГЕРБ не е на власт, нищо не се е случвало“, допълни Борисов.

източник: Труд

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here