Медведев: Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде приоритетна и славна задача на нашите въоръжени сили

0
16

 

Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде приоритетна и славна задача на нашите въоръжени сили. Това написа в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев

Укриването на такъв брой военнослужещи е много проблематично, така че въпросът за тяхното систематично унищожаване няма да бъде най-трудната, но изключително важна задача, пише още Медведев.

Според Медведев, след като във Франция пристигне поток от ковчези от далечна Украйна, ръководството на страната няма да може да скрие масовата смърт на професионални военни.

„Тези нещастни хора ще станат пълноценни бойци като част от контингента за намеса. Тяхното унищожаване ще бъде приоритетна и славна задача на нашите въоръжени сили“, каза Медведев.

Всъщност, за доброто на въпроса, би било хубаво, ако неспокойните французи изпратят няколко полка в Бандерланд. Укриването на такъв брой военен персонал е много проблематично и следователно въпросът за тяхното систематично унищожаване няма да бъде най-трудната, но изключително важна задача. Но каква би била ползата”,  написа още Медведев.

източник: Труд

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here