Костадинов: ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите, нека освободят България от своето присъствие

0
16

 

Заложиха поредица от конституционни бомби

ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите. Нека освободят България от своето присъствие. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Заложиха поредица от конституционни бомби. Заради тях ще има служебен кабинет на ГЕРБ и ДПС. Превърнаха ДПС във фактор. Защо още съществуват като самостоятелен обект? Най-добре е ПП да се влеят в ГЕРБ, а ДБ в ДПС, тъй като там има много сериозна интимна връзка”, каза още Костадинов.

„ППДБ са маргинална политическа формация, дошла на власт с машинации. Имаха 10 месеца парламентарен живот, защо досега не предложиха комисия за „Турски поток“. Те управляваха 9 месеца заедно с престъпните организации ГЕРБ и ДПС“, уточни Костадинов.

По повод годишнината на България в НАТО Костадинов коментира: “ Трябва да поставим много сериозно въпроса за членството на България в НАТО. В момента пропагандата продължава да ни обяснява как това е единствената формула за национална сигурност, но истината е, че България никога не е била по-застрашена, отколкото сега, в този момент, заради членството си в НАТО. НАТО е антируски, военен, агресивен, неотбранителен блок, който иска да води война с Русия. Макрон, който е президентът на Франция, заяви директно и категорично, че ще закара войски в Украйна. Въпросът не е дали, а кога? Същото нещо ще се случи и с България, защото никой няма да ни пита – България вече е фронтова държава. Единственото решение е моментално да се напусне НАТО“.

източник: Труд

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here