Тошко Йорданов: Изходът от ситуацията е КС да се сети, че трябва да работи, и да премахне малоумните промени в Конституцията

0
24

 

Изходът от ситуацията е КС да се сети, че трябва да работи, и да премахне малоумните промени в Конституцията. Това каза в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

„Аз съм запознат, по-скоро съм изненадан, че вие не сте запознати. Когато се приемаха тези глупости в Конституцията, ние го казахме от трибуната на НС още тогава – проблемите, които ще се получат със служебния премиер, проблемите с двете народни събрания по едно и също време.  Надявам се като дойдат изборите да шамаросат виртуално тези некадърници, които направиха това. Изходът от ситуацията е КС да се сети, че трябва да работи, и да премахне малоумните промени в Конституцията. Ако това не стане, ще гледате две Народни събрания с едни и същи депутати, които явно ще ходят на две места едновременно. Следващият изход е следващото НС да намерим остатъчно разумни хора и да оправим тъпотиите в Конституцията”, каза още Йорданов.

„Задайте си въпроса защо не го направиха през 9-те месеца на власт? Сега ли поумняха? Хубаво е да се направи това, но ПП-ДБ са мижитурки”, заяви Йорданов относно искането на ППДБ за създаване на временна комисия за „Турски поток”.

източник: Труд

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here