ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваха и Паскал! Задържани са тирове с цигари и наркотици, има доказателства за съпричасност на Петя Банкова към схемите за контрабанда и теч на информация

0
37

 

Не Пламен Тончев, а шефът на Петя Банкова добива съмнения, че от Банкова изтича класифицирана информация и предлага да бъде преместена от Дирекция „Терор“. А иначе най-важният въпрос е кой точно назначи Петя Банкова като шеф на Агенция „Митници“

 

От сутринта по телевизиите дефилира така наречената адвокатка на шефката на Агенция „Митници“ Петя Банкова, която говори глупости като тези, че Банкова не била арестувана, което е пълна лъжа, и като това безумие, например:

„От офиса взеха служебни документи, в които Петя Банкова е описала в лични бележки как да разбие действащи канали. Тя има хванати рекорден брой канали за наркотици и корупционни дейности“.

Няма такъв потрес!

Вие представяте ли си бивш служител на ДАНС, сегашен шеф на Митниците да си води „лични бележки как да разбие действащи канали“?!!!

Има екипи, има дирекции, като се прави разработка – хората работят, докладват на шефа и той разписва. Какви лични бележки, какви тъпотии? Личните бележки вероятно са за други неща, драга ни, адвокатке, а не как баш пък Банкова да разбива контрабандни канали.

В операцията на ДАНС заедно с КПКОНПИ е арестуван и митичния Паскала, разкри „Афера“.

Разработката е от две години и половина и касае Паскала, около когото се закачат по разследването такива като Петя Банкова и заместникът ѝ, и куп лица още, добре облагодетелствали се.

Задържани са ТИР-ове, включително са хванати и наркотици при операцията на ДАНС и КПКОНПИ.

Що се отнася до тъпанарската теза на Петя Банкова, че шефът на ДАНС Пламен Тончев имал нещо лично срещу нея, че я командировали в Благоевград, истината е съвсем печална.

„Афера“ разкри, че Петя Банкова всъщност е била на длъжност „анализатор“ в Дирекция „Терор“ в ДАНС. Не Пламен Тончев, а шефът на Петя Банкова добива съмнения, че от Банкова изтича класифицирана информация и предлага да бъде преместена от Дирекция „Терор“. Така тя отива в Благоевград.

А иначе най-важният въпрос е кой точно назначи Петя Банкова като шеф на Агенция „Митници“? О, дааа, Асен Василев, разбира се.

Ама на Асен Василев я пробута някой, нали?

Дали този някой не е много близък до сърцето на Петя Банкова, който беше част от охраната на Алексей Петров?

източник: Afera.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here