Пеевски за Денков: Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, говори такива неща

0
20

 

Премиерът в оставка нарече Пеевски „най-голямото зло, което се случва на България”

Според Пеевски промени в Агенция „Митници“ е правил Асен Василев, винаги е правил назначение той, и цялата отговорност е негова

 

„Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих девет месеца, който видяхте, че не се справя изобщо с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента”.

Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в отговор на изказването на премиера в оставка Николай Денков, че „Пеевски в момента е най-голямото зло, което се случва на България”, предава NOVA.

Дали в отношенията между ДПС и ПП-ДБ има път назад, Пеевски каза: „Път назад или напред зависи от тях. Но това трябва да приключи – постоянно да ми звънят и да идват, а после пред медиите да дават странни изявления. Слушах с интерес кой къде ходи, по кои централи. Не мога да разбера – при Борисов в централата съм ходил, но с Христо Иванов. С всички тези хора съм бил навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и „той е зло”. Те със злото ли живяха девет месеца”, попита председателят на Движението.

Според Пеевски промени в Агенция „Митници“ е правил Асен Василев, винаги е правил назначение той, и цялата отговорност е негова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here