ПП-ДБ по детински напуснаха консултациите заради Калин Стоянов, ще изключат Гвоздейков от ПП, ако приеме поста

1
34

 

Изборът на Калин Стоянов за служебен министър е абсолютна наглост, заяви Кирил Петков

 

Един служебен кабинет има цел да постигне безпристрастни избори, където купеният вот да бъде ограничен максимално. Изборът на Калин Стоянов за служебен вътрешен министър е провокативен и обида в опит да се прикрие зависимости на този кабинет. Той е ярка политическа фигура, която се свързва с ГЕРБ, няма собствено мнение. Изборът му показва абсолютна наглост. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков на консултациите за избор на министри в служебния кабинет “Главчев“.

„Г-н Мундров е министърът, който беше подменен в последния момент и който никога не беше дискутиран, така че да бъде приет. Това показва ярко политическо оцветяване по най-лошия начин. Двамата министри, от които ще зависят независимите избори, са отговорност на ГЕРБ. Може да имаме само хартиена бюлетина и купен вот в голям мащаб. Ние сме взривени от това предложение“, коментира той.

Според него предложената за служебен правосъден министър Мария Павлова е заместник на Борислав Сарафов, който е „олицетворение на превзетата държава“. „Това решение показва пълно оцветяване на този кабинет и е обида за нас, означава, че няма да има безпристрастно правосъдие“, смята Петков.

По думите му Георги Гвоздейков ще бъде изключен от ПП, ако приеме поста служебен министър на транспорта.

След изявлението си Кирил Петков и останалите съпредседатели на ПП-ДБ напуснаха залата.

1 COMMENT

  1. Подаръка от пепетата за безплатни лекарства на сърдечно болните е пълна лъжа.
    Аз съм с прекарал лек инфаркт и лекарствта които получавам по здравна каса
    се оказа че, нито едно от тях не е безплатно.
    Ами ПЕПЕТА кажете си за за вашите бели спонсори ,които може да и произвеждат тези лекарства в ромската махала.Ако е така това е ЛОБИЗЪМ .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here