Костадинов: Последните 10 месеца живеем в постоянен скандал. Българската държавност е пред тотален разпад

0
19

 

Нова коалиция видя лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов

Грозната задкулисна битка може да доведе до ниска избирателна активност. Това коментира лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в ефира на „Здравей, България” относно скандалите в МВР и Агенция „Митници”.

„Това, което се случва, знаехме, че го има, просто сега излиза наяве. Изтичане на документи, снимки, файлове и карти е факт последните 12 години. Двете доскоро управляващи партии реално все още управляват В служебния кабинет са включени техни министри”, коментира още Костадинов.

Според него на изборите на 9 юни трябва да има и машини. Той припомни и за какви промени настояват от „Възраждане”.

„Искаме провеждаме на референдум, за запазване на българския лев, референдум за членство на България в НАТО, предоговаряне на условията за членство на България в ЕС и спиране на помощта за Украйна”, поясни Костадинов. И заключи, че на 9 юни имаме златен шанс да върнем България в руслото на историята.

По думите му българската държавност е пред тотален разпад.

„Притеснението ми е, че хората няма да гласуват на 9 юни“, допълни той.

Според Костадинов, последните 10 месеца живеем в един постоянен скандал. Управляващото мнозинство още съществува“.

„Ако имам данни за престъпление, бих сезирал прокуратурата, както сме правили постоянно. В конкректния случай не може да се говори за изтичане на информация. Методите – снимки, документи и прочее са от 12 години. Преди страдаше ГЕРБ, сега ПП-ДБ“, допълни той.

„Ние искахме да изслушаме генерал Венев за опита да вербуват негови хора за Атанас Атанасов. Това е опит за феодализация. Те на повърхността се карат, а отдолу си работят заедно. Сега се удря ПП, а ДБ го щадят. Това е някаква бъдеща коалиция“, каза още той.

Нова коалиция видя лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов. „Ние искахме да изслушаме генерал Венев за опита да вербуват негови хора за Атанас Атанасов. Това е опит за феодализация. Те на повърхността се карат, а отдолу си работят заедно. Сега се удря ПП, а ДБ го щадят. Това е някаква бъдеща коалиция“, каза Костадинов в интервю за Нова тв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here