Къдравата Сю, известна още като Пуделът на Баце, била тест за геополитическа ориентация. Веско ДС-то и Северна Каролина харесват това!

0
17

 

В тази толкова гъста мрежа от публична некомпетентност, политическа абсурдност и най-елементарна човешка тъпота е трудно нещо да се превърне в акцент и да задържи вниманието ми. И понеже то – вниманието ми, все се спира предимно на безпрецедентната наглост, затова и вчера силно впечатление ми направи не друг, а агентът от Държавна сигурност Веселин Дремджиев. Този гардеробен тигър, развил през последните години неподозирана любов към САЩ, снощи показа в своето бутиково предаване началото на боя в грузинския парламент. Същият този Веско ни обясни в ефир, че лицето, което виждаме да говори във видеото от трибуната на парламента на Грузия, бил не друг, а грузинският Костадин Костадинов. Онзи пък, който го удря с юмрук в кадрите, пък бил представителят на хуманните либерални грузински демократични сили. Веско ДС-то още добави, че проявата на насилника била израз на справедлив гняв.

И тук си викам: Ох, Боже! И тоя е една куха лейка! Да оправдаваш насилието в ефир, докато се представяш за хуманист – демократ? От демократичност демократът Веселин Дремджиев дори е затворил коментарите на фейсбук страницата на предаването си и само единици отбрани люде имат привилегията да коментират в правилната насока – за да е демократично. Колко объркана душа трябва да си ти? Дет се вика, след изръсването на подобна глупост, единствено другарят Джерджински би бил горд с такъв зъл възпитаник…

Абе, не спира да ме изумява наглостта! Но, к‘во да прави човек, няма как да минем без наглеци на тази планета. Няма как, просто защото без тях няма да е същата планета.

Не стига всичко това, ами вчера и идиотът Киро вкара „Майсторът и Маргарита” между зъбите си. Кой знае какво се върти в болната му глава: може би си представя, че Лена сключва договор с Хю Хефнър, за да може с хонорара си от стълбищно порно да финансира Майстора в издаването му на култова книга за хранителни добавки. Щото кво друго да си помисли интелектуалецът Киро, ако не секс, кайт и безотчетни кинти в офиса на Дявола? Той, в случай че въобще знае, може би си мисли, че след като Булгаков е роден в Киев, това автоматично го прави служител на украинските служби. Кофтито обаче е, че и преди Киев си беше част от Руската империя, а Булгаков – руски писател. Така, както Венко Сабрутев, независимо от острия си нос, никога не може да бъде Воланд.

Второто събитие, което задържа вниманието ми за пет минути вчера, беше изявата на една възтлъстичка лелка с червени бузи, която тържествено ми съобщи, че в ДАНС се занимавали със събирането на компромати. Същата тази лелка (която, между другото, е с около 15 години по-млада от мен – факт, който обаче не променя другия факт, че въпросното същество си е лелка отвсякъде) направи това абсурдно изказване в деня, в който прокуратурата повдигна обвинение на бившия главен секретар на МВР за участие в ОПГ. Разбира се, че това все още нищо не значи, но пък добрият вкус предполага поне да си замълчиш, когато от задника ти започне да се носи непоносима воня. Тук трябва да отбележа, че лицето, за което говоря, е де-пу-патката Венеция Ангова. Явно леля Venice удобно е пропуснала да узнае, че Живко Коцев, барабар с присъединените си авери-контрабандистите, беше протеже на нейния мини генерал Наско, а не на ДАНС или баба Гинка, например. Явно леля Venice също не знае, че не ДАНС, а най-малкият шпионин на планетата е спец по компроматите. Именно затова Насето носи малка сгъваема пишеща машина в предното си джобче. Явно е, че леля Venice реално нищо не знае, но пък вече е на възраст, в която смислен човек би внимавал какви глупости и безумици бръщолеви в ролята си на публично лице. Освен ако пък не иска умишлено да стане за смях, без значение, че е посещавала имиджови лекции в университета “Чейпъл хил“ в Северна Каролина.

Между другото, нека обясня на онези, които не знаят, дори и да са прекарали известно време в САЩ, че университети от типа на „Чейпъл хил“ в Северна Каролина са равнозначни “висши учебни заведения” от типа на Югозападния университет в Благоевград, където фактът, че имаш ципа между пръстите не спрял нито един гущер да завърши висше образование.

Вижте, уважаеми зрители, аз съм напълно наясно, че цирк без палячовци не е цирк, ама аре поне да почнем да ги избирате по-талантливи, палячовците. Щото,  освен че отдавна се подиграха с нас, освен че ни излъгаха брутално, обещавайки ни промяна, освен че се оказахте едни най-обикновени мошеници и крадци, освен че изпраха Борисов и се гушнаха в скута на Пеевски, тези циркаджии са просто срам за цирка!

Ето и днес – нова наглост! Къдравата Сю взе, че сама определи себе си като тест за геополитическа ориентация. Еххх, мила Сю, мила Сю. Че си тест за ориентация, тест си! Ама за гео или гей ориентация е спорен въпрос. Според мен трябва да питаш фризьорката си. Щото само тя знае тайните на фризурата на геополитическия пудел.

Васил Петев

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here