Пътят Царево – Бродилово вече има подписано финансиране

0
14

 

Община Царево получи одобрение на пет ключови проекта

 

Кметът на община Царево Марин Киров подписа в Министерство на регионално развитие и благоустройството рамково споразумение за финансиране на пътя Царево – с. Бродилово.

“Днес е изключителен ден, благодарен съм, че имахме възможността да подадем този проект и да бъде одобрен за финансиране. Имаме проведена обществена поръчка и избран изпълнител, имаме възможност след получаване на аванс да започне основният ремонт на цялата отсечка” заяви кметът Марин Киров, цитиран от пресцентъра на Община Царево.

Припомняме, че община Царево беше одобрена с пет ключови проекта: Спортна зала Царево, за която вече е сключено споразумение и се подготвя обществена поръчка; водопровод на с. Варвара, за който вече има и избран изпълнител и след превеждане на аванс ще започне изпълнение; проектиране на пречиствателни съоръжения в с. Синеморец и с. Варвара, за които ще се проведе обществена поръчка; основен ремонт на пътя за с. Бродилово.

За четири от обектите вече има рамкови споразумения, предстои да се подпише споразумение с МРРБ и за последния обект – пречиствателната станция на с. Синеморец, след влизането в сила на подробен устройствен план за имота.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here