Спрете да оправдавате Лена и Кирил, г-н Христо Иванов? Към този момент те трябва да са политически мъртви

0
26

Жалката картинка с оправданията на Кирил Петков, че това е ДАНСаджийска бухалка не издържат: Ако това е бухалка на ДАНС, тя трябваше да е в действие още през 2023 г., когато е подаден сигналът. Не е нужно да си юрист, за да прецениш правилно фактите, коментира в социалната мрежа Любомир Кольовски по повод скандала с фалшифицирането на документи от страна на Кирил Петков, Лена Бориславова и Никола Минчев

 

КАК СЕ ПРАВИ СЪДЕБНА РЕФОРМА С ТЕЗИ ВАШИ ПАРТНЬОРИ, Г-Н ХРИСТО ИВАНОВ?

Ако имате малко съвест – СПРЕТЕ ДА ОПРАВДАВАТЕ ЛЕНА И КИРИЛ!

За такива хора място в политиката НЯМА! Към този момент те трябва да са ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРТВИ. В казуса с неистинските документи, съмнения почти няма. Документите са неистински.  За един политик, или претендиращ да е политик, това е краят! Другото е измама. Може би най-голямата. Вероятно в едно съдебно производство ще се намерят оправдания – лошо изготвен обвинителен акт, лошо събрани доказателства, събрани оправдаващи доказателства /дори с цената на лъжесвидетелстване/, че някой друг, някъде другаде е създал фалшивите документи, пък ползвателите не знаели… За Лена ще е по-трудно – ПЪЛНОМОЩНОТО Е ФАЛШИВО.

Но каквото и да е впоследствие – за ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ няма значение!

Днес видяхме ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ДОКАЗАНО, че някои хора, като получат висок пост, се самозабравят! Дори не могат да преценят до къде е границата.

Жалката картинка с оправданията на Кирил Петков, че това е ДАНСаджийска бухалка не издържат: Ако това е бухалка на ДАНС, тя трябваше да е в действие още през 2023 г., когато е подаден сигналът. Не е нужно да си юрист, за да прецениш правилно фактите. А те са:

„За основателни съмнения за извършени престъпления по няколко члена на Наказателния кодекс на Р. България е сезирана ДАНС през м. юни 2023 г. Незабавно е извършена проверка и през м. юли 2023 г., материалите са изпратени в Софийска градска прокуратура! От там през м. август попадат в Софийската районна прокуратура и в началото на м. септември 2023 г. е образувано досъдебно производство в МВР. Случаят е даден на разследващ полицай в 5-то РПУ към СДВР София. Случаят е заведен като Досъдебно производство № 5275/2023 г. , а по описа на Софийска Районна Прокуратура е 38008/2023 г.

Започва разследване, по което до този момент за 8 месеца са събрани доказателства и са разпитани над 15 свидетели. Изведнъж без никакви обяснения СРП изземва обратно делото и го праща за разследване на … Бургаската районна прокуратура.“

ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО?

Е, как Денков ще харесва шефа на ДАНС, който не е прекратил преписката, а я изпраща в СГП?

Делото е образувано. Достатъчно скандално е. Документна измама с резултат ПОЛЗВАНЕ! Политическо, административно, властово, финансово… ВСЯКАКВО.

Винаги съм се мъчил да бъда обективен!

Но днес бих гласувал за всички, КОИТО ОСЪЖДАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

Може би, защото познавам хора, които са потърпевши от този вид измама. Може би, защото така бленуваната справедливост има шанс да дойде само през равнопоставеност на всички пред закона. Може би, защото се чувствам измамен от приказките за съдебна реформа. Може би, защото много други на властови позиции правят същото, съдействат на престъпници със същото… И сме безсилни да им попречим.

ДОКУМЕНТНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, те наистина са радиацията в нашия живот. Не те убиват веднага, но не ти дават шанс да живееш. Има много по-големи престъпления, вярно е. Но това не ни дава право да загърбим онези, които са тяхната основа.

И ако този казус не намери решение в съда, истинско и справедливо, тогава НАКЪДЕ?

Описаната документна измама е длъжностно престъпление, реализирано при нарушение на Закона за администрацията, Закона за адвокатурата, възможно съучастие на служители или съдии по вписванията, липса на сериозно разследване на прокуратура, МВР…

Чакаме!

Чакаме Христо Иванов да обясни МОЖЕ ЛИ В ЛИСТИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ да има хора с основателни съмнения за извършено престъпление. И не е ли това не просто политическо харакири за ДСБ, за „Да, България“, а прикриване на престъпление /осигуряване на имунитет…/

ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС: Заслужават ли тези хора политическата цена, която ще платите?

Любо Кольовски, фейсбук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here