Кирил Петков се подигра на „Биволъ“ от плажа „Корал“ и нарече бившите си приятели „ДАНС доносници“

0
15

 

Кирил Петков иронизира сайта „Биволъ“, който направи разкритията за фалшифицираните подписи от Лена Бориславова, за да може той да стане служебен министър на икономиката. 

 

„Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно. Не е храброст да доносничиш на ДАНС“, написа Петков във Фейсбук. Ето и целия му пост:

Днес е Гергьовден – един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия!

Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал”, но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?,” защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници. Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно. Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е! Честит празник на храбростта!

 

източник: Гласове

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here