Вигенин: И Никола Минчев прави предизборна кампания с коли на НСО, с вашите пари

0
12

 

От интервю на Никола Минчев, водач на листата на ПП-ДБ за евроизборите, разбирам, че той продължава да ползва НСО, защото „има право“. Кампания с вашите пари. Злоупотреба с държавен ресурс. Като шефа му Петков.

А това с „правоимащите“ уж беше една друга епоха. Държавата им е бащиния. Благоприличието отдавна ги е напуснало. Най-големият политически грях на ПП-ДБ е, че направиха Борисов да изглежда приемлив на техния фон и ликвидираха енергията на протеста за модерна, правова, европейска България.

Но хората са тук. Гневът не е изчезнал. Остана една алтернатива, доказана във времето – БСП. И ние не сме идеални, но на разкаляния политически терен останахме високо като фар, който сочи пътя към едно ново начало. Не всичко е изгубено. Надежда има. Дайте ни шанс!

Никола Минчев: И аз ползвам автомобил с шофьор от НСО, защото е по закон, но нямам охрана

„Аз лично нямам охрана от НСО. Ползвам автомобил с шофьор от НСО, защото така е по закон, но нямам охрана. Охраната от НСО се поставя след решение на междуведомствена комисия. Кирил Петков има охрана от НСО от шест месеца, може би една година, след като бяха отправени заплахи към него. Предполагам, че можеш да настояваш за определени шофьори и охранители от НСО. Аз лично никога не съм настоявал за определени хора. Не мисля, че някой може да пришпорва шофьора от НСО да кара по-бързо. Тези хора са професионалисти и подготвени. Много важно е също така, че тези коли са със специален режим на движение.“

Това заяви бившият председател на парламента и водач на листата за евроизборите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Никола Минчев, който коментира вчерашната катастрофа с кола на НСО, при която загина човек.

Кристиан Вигенин, фейсбук

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here