Асен Василев със скандален коментар за катастрофата с кола на НСО

0
12

 

Няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при която загина един човек. В автомобила се возеше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият инцидент, за съжаление вероятно няма да е последният. Катастрофите не подбират партийни цветове, такива неща се случват”.

Това заяви в „На фокус с Лора Крумова” съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев.

Той обясни какво ще се случи на извънредното заседание на парламента във вторник, което инициираха от ПП-ДБ.

„Ще вземем решение, което да задължи правителството да увеличи пенсиите с точно толкова, колкото пише в Бюджета – с 11%”, посочи бившият финансов министър.

„Колата” я карахме ние, а не ГЕРБ. Може да се е движела криво, но го правеше към Европа”, подчерта Асен Василев. По думите му съвместно управление с партията на Бойко Борисов е било ежедневна битка.

„Не сме изпрали Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател”, признава съпредседателят на ПП-ДБ.

По време на предизборната кампания хората ни питат много истински въпроси – накъде ще върви България и как ще продължим пътя ѝ към Европа, обобщи бившият финансов министър.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here