Тръмп: Време е да спрем да сваляме правителства по света и да прогоним фашистите на Байдън

0
15

 

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, говорейки на Либертарианската национална конвенция в столицата Вашингтон, че ако бъде преизбран, сред основните си приоритети той ще постигне край на конфликта между Русия и Украйна и ще спре приближаването на „трета световна война“, предаде РИА Новости.

„Дори преди да се върна в Овалния кабинет след спечелването на президентския пост, ще сложа край на ужасната война между Русия и Украйна, за да можем да спрем да пилеем стотици милиони долари за конфликти на други хора и да спасим хиляди и хиляди животи, “, каза Тръмп.

Политикът не разкри подробности как точно възнамерява да постигне такъв резултат. Освен това бившият обитател на Белия дом обеща да „възстанови мира и стабилността“, както и „да спре марша на (настоящия президент на САЩ) Джо Байдън към трета световна война“.

„Знаете, че вървим към Трета световна война, нали?“ – попита Тръмп. Веднага след това той добави, че подобна война, ако започне, ще бъде безпрецедентна по своя мащаб и характер.

Тръмп нарече своя наследник Джо Байдън „най-лошият президент в американската история“, като изрази увереност, че още четири години под неговото управление може да доведат до колапс на страната.

„Трябва да гласувате за мен, за да се отървем от най-лошия президент в историята на нашата страна. Заедно можем да направим това. В противен случай рискуваме след още четири години да останем без държава“, каза Тръмп във Вашингтон.

„Байдън представлява заплаха за демокрацията. Виждам моята задача да освободя страната ни от тези фашисти, за да може Америка отново да стане свободна страна, повтарям, той е най-лошият в историята“, подчерта Тръмп. И допълни, че основната заплаха за страната му не идва отвън, а от „комунисти и фашисти“, които посягат на правата на американците отвътре.

„Вярваме, че най-голямата заплаха за нашата страна не идва от чужбина, а от тираните, комунистите, фашистите и мошениците, които атакуват нашите права и свободи у дома“, каза Тръмп.

Политикът заяви, че задачата на американските въоръжени сили не трябва да бъде „безкрайно сваляне на правителства в други страни и водене на безсмислени войни“, а защита на Съединените щати от атаки отвътре.

източник: fakti.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here