Ники Хейли: Довършете ги! Америка обича Израел!

1
32

 

Хейли беше на обиколка по северната граница на Израел и написа посланието на артилерийски снаряди, с които се избиват палестинци

 

Бившият кандидат за президент на САЩ и бивш посланик в ООН Ники Хейли посети северната израелска граница във вторник, срещайки се с израелски войници и израелски граждани.

По време на посещението си Хейли посети пост на израелските отбранителни сили с войници, служещи на северната граница=

Хейли спря и подписа артилерийски снаряди, като написа: „Довършете ги! Америка обича Израел!“ на някои от тях, предава ABCnews.

BIG5

1 COMMENT

  1. Джеймс Олдридж: Америка всъщност е нация от граждани, потомци на селяни емигранти от Европа. Те са дошли тук с манталитета на европейския селянин. За какво са жадували?
    В селската душа е залегнал стремежът към материалните придобивки. Залегнала е и простотията. И натурализмът във всичките му прояви. На селянина са присъщи изобретателността, невъздържаността, той е здрав и дързък. Склонен е към насилие, предразсъдъци и сантименталност, голям консерватор е в материално и в религиозно отношение и стига до бруталност в егоизма си.
    Ето откъде точно започва съвременна Америка. Това е изходният ни материал. А не честният и добродетелен пионер от границата с неговата кремъклийка и самозадоволяващо се стопанство, проснало се в безкрая на хълмистата прерия.
    Всичко това са опасни илюзии, чист мит, който не можеш да лепнеш на опашката на селянина, без и тя, и той да пострадат от това. И то да пострадат много.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here