Американското прокси “Величие” бе създадено, за да ощави “Възраждане”

0
8

 

Ивелин Михайлов трябваше да бъде арестуван, но го пазят, пише „Афера“

Не се връзвайте на налудничавите лакардии на ПОДполковника Марков, който си намери добре комплиментирана трибуна в ПИК. Щели да арестуват Ивелин Михайлов!

ДА! Ивелин Михайлов е за арест, заради финансовата пирамида и измамна схема за пране пари, която и МВР, и Служби разследват от месеци!!!

От месеци, а не от сега, заради партийните малоумия на величията, които опаковат Схемата и с политика на паравоенна структура! Ивелин Михайлов още не е арестуван единствено заради чадъра от прокуратурата. Три пъти досега прокурор отказва да образува досъдебно, въпреки масивите от доказателства за финансови престъпления и пране на пари!

На кого пищи, че е прокуратурата ПОДполковника? На неговия УЖ враг Пеевски, нали? Е, същата прокуратура осуетява ареста на Ивелин Михайлов и компания.

Американското прокси – измислено величие бе създадено, за да ощави „Възраждане“, сетете с коя помощ. И им гледайте оттук нататък сеира, балъци! Как нищо от това, което говорят сега, не е истина. И как ще сте излъгани точно както излъгани са „акционерите“ от финансовата пирамида на Михайлов!

източник: Afera.bg

Бел. BIG5: Новата партия „Величие“ събра 3,6% и е на ръба да влезе в парламента, сочат данните на „Алфа Рисърч“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here