Костадинов: Българският народ заби звучен шамар на собствената си държава

0
15

 

„Възраждане“ няма да подкрепи друго правителство, освен такова съставено с мандата на „Възраждане“, увери лидерът на партията

 

Изборната активност беше ужасяващо ниска – 30% за национален парламент и малко повече от 31% за европейски. Излиза, че европейският парламент вдигна вота и за националния.

Това коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Той изрази голямото си разочарование от ниската активност във видеообръщение, разпространено от партийния пресцентър.

„Избирателната активност не може да се фалшифицира. Българският народ днес заби огромен и звучен шамар на собствената си държава. С други думи, той каза, че тази държава не е негова“, алармира Костадинов.

Опасността в този случай е, че всеки един местен олигарх може да вкара своя собствена партийка в парламента, която да използва, за да търгува с властта, каза той и добави:

„Виждаме, че сега дори съставянето на трипартийна коалиция е под въпрос, ако всяка една от партиите, разбира се, спази своите обещания.“

„Възраждане“ няма да подкрепи друго правителство, освен такова съставено с мандата на „Възраждане“, увери лидерът на партията.

Той благодари на всички гласували за „Възраждане“ и информира, че от партията е дадат брифинг утре в 13.00 часа.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here