„Величие“: Ще правим разузнаване с бой, ще бъркаме в държавната кухня

0
10

 

Новите политици, ако бъдат поканени на разговори за съставяне на правителство, ще отидат, защото било „част от политическата култура“. Ето какво казаха още през bTV:

Николай Марков:

Ние в момента не знаем кой кой е – ще правим разузнаване с бой. Влизаме в парламента, няма да се информираме от медиите, а ще бъркаме в държавната кухня, за да видим на какво мирише гозбата, сготвена отвътре.

Ние не работим с очаквания, ние знаем какво ще се случи. Подходът ни към бизнеса и политиката е много професионален. Провели сме вътрешни анкети, имаме групи. Ние имаме контрол върху това, което правим. Имаме ноухау, технология. Политически процеси се осветляват с документи от държавни институции.

Ивелин Михайлов:

Ние не определяме дали да има или да няма правителство. Не виждаме с тези хора да имаме общи точки – с първата или втората политическа сила.

Очаквахме между 0 и 15% подкрепа от избирателите, в зависимост от свършената работа. Имаме 24 000 последователи в YouTube, 14 000 във Фейсбук, 6000 в ТикТок и над 2000 в Телеграм. Печелим хората с истината. Досега им говорят все красиви неща, ние сме хора на действието. Много дела сме свършили като различни организации.

За Украйна: Това е война, а не специална операция или конфликт… Нямаме възможност да помагаме. Ние нямаме средства. Ние сме невръстно дете в политиката, защото сме унищожена държава.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here