Подполковник Швейк призова за масово гражданско неподчинение!

0
22

 

Подпоколковник Николай Марков, който стана по-известен в публичното пространство през последните седмици, като „добрия войник Швейк“, продължава с публичните си и медийни шоу програми, като този път той призова за масово гражданско неподчинение.

Както обикновено Марков направи това от фейсбук, като в изказването му сред купищата му високопарни слова, отново липсваше каквато и да е била конкретика.

Вижте какво написа подполковник Николай Марков (Швейк) на своята страница във фейсбук:

Официално изявление!

Изборите за 50 НС в Република България бяха фалшифицирани от „Информационно обслужване“ АД по поръчка, което е държавна структура. Причината за блокирането на преброяването през нощта и създадения невиждан досега хаос са ВИСОКИТЕ ПРОЦЕНТИ ПОДКРЕПА ЗА ПП „ВЕЛИЧИЕ“. Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката – засечени по време и място. Това деяние е съставомерно по смисъла на Наказателния Кодекс. Освен тази отговорност замесените лица ще поемат и другата, за която предупредих. Няма да отстъпя нито крачка от Истината, дори това да ми струва живота. Обещах на последователите си Справедливост и те ще я получат, защото никой повече не иска да бъде заложник на мафиоти. И няма да бъде.

Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените.

С това престъпление срещу избирателните права на гражданите беше извършен организиран държавен преврат чрез пълна фалшификация на изборите резултати. Последващата хистерия от страна на политици, политолози и социолози е подготовка за следващ удар срещу избирателите и естествените лидери на ПП „Величие“- Марков и Михайлов. В такава агресивна среда ние имаме само един правилен ход – да призовем избирателите ни в страната и чужбина да излязат по улиците, за да бъдат преброени поименно.

Бъдете готови за обявяване на гражданско неподчинение в защита на Истината! В защита на вашия вот.

Председател на партията: Н.Марков

източник: mediamall.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here