От „Величие“ са готови за среща с Борисов

0
17

 

Ивелин Михайлов щял за изплати 300 хиляди от общо дължимите над 650 000 лева към хазната

 

Лидерът на партия „Величие“ Николай Марков би се отзовал на покана за разговор от страна на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но само за да чуе какво предлага, предаде БНР.

„Ако са предварителни сондажи, за нас няма проблем да водим разговор. След като сме поели парламентарна отговорност, ние не сме заключили вратите за всичко, така че ще го изслушаме най-малко“.

По повод проверката на НАП по сигнали за финансови злоупотреби във фирми на Ивелин Михайлов, създателят на „Исторически парк“ и част от „Величие“, той заяви, че до петък ще плати дължимите 300 хиляди лева към хазната.

Също така отправи призив към директора на агенцията Румен Спецов: „Накарах счетоводителя да направи едно изчисление за последните три години – ние сме платили в заплати, осигуровки, данъци, авансови вноски по данъци, приблизително 10 милиона (лева) от тези фирми, които имат 300 000 лв. задължения.

В същия момент господин Румен Спецов беше уличен преди години, нали което е законно, но неправилно – че е продал своя фирма със задължения за милион и 100 хиляди. И г-н Румен Спецов за този милион и 100 хиляди, за който замълча тогава, нали той се занимава с добавки, културист и други неща, няма значение… Това са пари, данъчни към държавата, нека да ги върне с лихвите“, коментира Михайлов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here