БСП за пореден път внася нефелни законопроекти, които няма да бъдат подкрепени

0
8

 

На брифинг в парламента БСП заявиха, че за пореден път внасят законопроекти, които никой няма да подкрепи

От левицата така и не разбраха, че такава форма на последователност, изразяваща се чрез внасяне на N брой пъти на едни и същи законопроекти няма как да повиши одобрението към партията.

БСП за пореден път внасят законопроект, с който искат българско оръжие да не се използва от Украйна на територията на Русия.

На въпрос: “Означава ли това, че Украйна може да използва българското оръжие на територията на Беларус и Молдова?” от БСП не успяха са отговорят.

От БСП не успяха да отговорят и по втория си законопроект, който се отнася за  неизпращането на български войници в Украйна като жива сила. Те не успяха да отговорят означава ли това, че български войничета могат да умират в други конфликтни точки по света, като направим в Израел, Йемен, Сирия. Или просто считат, че на всяка българска майка ѝ е безразлично къде ще умре нейният син, или дъщеря.

Крайно време е депутатите от БСП да се замислят сериозно по тези въпроси, защото има вероятност в следващото Народно събрание да нямат възможност да внасят никакви законопроекти, тъй като вероятно няма да ги има.

Какво още заявиха от БСП, гледайте във видеото:

източник: mediamall.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here