Кристиян Шкварек: Да се обединим зад каузата за оцеляване на българското семейство

0
9

 

Утре, събота – 22 юни, навръх Черешова задушница и преди Петдесетница, за четвърта поредна година ще се състои Голямото Шествие за Семейството. Събитието се организира от Младежки консервативен клуб и Кристиян Шкварек, а тази година зад важната за демографското ни оцеляване кауза застанаха и партии като ИТН, СДС, ВМРО и др..

Кристиян Шкварек отправи публична покана за събитието, чиято основна цел е да се изготви и приеме конкретна демографска стратегия.

Сдружение „Месец на Семейството“

ОТПРАВЯ ПОКАНА

до всички политически партии в страната, до техните лидери, членове и симпатизанти, за присъединяване към Голямото Шествие за Семейството.

Инициативата Месец на семейството и нейното централно мероприятие – Голямото Шествие за Семейството, са доброволна, обществена и надпартийна кауза с една основна цел – България да изготви и приеме конкретна и категорична демографска стратегия.

Този проблем засяга всичко и всички – включително вас, вашите партии и вашия електорат. Този проблем, а следователно и решаването му, са отвъд всякакви партийни, идеологически, икономически или геополитически разделения. Катастрофата в демографията засяга всеки аспект от нашето общество и вече е в размери, които поставят страната ни в реална криза. А кризите от този размер изискват моментална, надпартийна и всеобща, национална консолидация.

Затова ние, от сдружение „Месец на Семейството“ ви каним да ни подкрепите на Голямото Шествие за Семейството, поставяйки само едно условие – за пълна деполитизация на събитието и недопускане на никаква партийна агитация, било то под формата на агитационни материали, партийни знамена и емблеми, или журналистически интервюта от политически лидери. Нека веднъж в годината се обединим – всички, отвъд разделенията си и партийните интереси зад една, конкретна и засягащи всички ни кауза.

Часът е 10:30, площад „Св. Александър Невски“, 22 юни.

Очакваме ви!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here