Вторник, 14 Юли 2020

Вторник, 23 Юли 2019 12:07

Корнелия Нинова: Борбата на Никола Вапцаров за справедливост и по-добър живот е актуална и днес

Борбата на Никола Вапцаров за справедливост и по-добър живот е актуална и днес

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след възпоменателната церемония по повод 77-ата годишнина от гибелта на поета Никола Вапцаров, предаде Агенция "Фокус".

"Борбата му за справедливост, за по-добър живот, за народа, на който, както казва остава верен докрай. Тя е актуална и съвременна, както и борбата с фашизма. Днес има прояви и в България, и по света на фашизъм.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Трябва всички да бъдем много бдителни и да не допускаме неговото връщане. Така че Вапцаров е актуален и винаги ще бъде. Вечен е", допълни още лидерът на БСП.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 23 Юли 2019 12:07
  Васил Стоянов: Корнелия Нинова е единствената алтернатива за лидер на БСП

  Васил Стоянов, член на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, в интервю за Агенция „Фокус“ по повод кампанията за избор на председател.

 • Вторник, 23 Юли 2019 12:07
  Станишев, или моделът „Кой” в БСП

  Днес има крещяща нужда от реална алтернатива на мутренско-олигархичното управление. И точно в този момент част от водещите социалисти генерират вътрешни скандали и оспорват лидерството на Нинова

 • Вторник, 23 Юли 2019 12:07
  Видински социалисти учредиха Инициативен комитет в подкрепа на Корнелия Нинова

  Видински социалисти, симпатизанти и граждани учредиха днес Инициативен комитет в подкрепа на  Корнелия Нинова в предстоящия пряк избор за председател на БСП. За председател на ИК е избран проф. Радослав Гайдарски.

  Сред  53-мата учредители на ИК са председателите на Общинските съвети на БСП в общините Кула, Белоградчик, Ружинци, Нова село, Брегово и Чупрене - Николай Ненов, Иван Йосифов, Венцислав Ванков, Наташа Петкова, Николина Ванчева и Стефка Димитрова. В ИК влизат още генерал Красимир Саманджиев, бившите кметове на Видин и Брегово - Герго Гергов и Милчо Лалов,  настоящият кмет на Белоградчик - Борис Николов, Пламен Станкулов, Пламен Трифонов, Лалко Лалов, Димитър Тодоров, Величко Кирилов и др.

  На учредителното събрание присъстваха представители на социалистите, симпатизанти и граждани от населените места в община Видин, Градец, Дунавци.

Оставете коментар