Петък, 07 Август 2020

Събота, 27 Юли 2019 10:08

БСП – София има още 5 кандидати за районни кметове

Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“, „Сердика“ и „Панчарево“ определиха кандидатите си за кметове, съобщиха от БСП-София.

В „Младост“ БСП ще подкрепи кандидатурата на арх. Стефан Стефанов. Той е номиниран от инициативен комитет. Стефанов е главен архитект на района, работил е като проектант обществено и жилищно строителство. На 44 години е.

Социалистите в „Нови Искър“ издигат председателя на районната организация Милко Панов. Той е на 50 години и има дългогодишен стаж в сферата на транспорта.

БСП – Подуяне залага на 44-годишния юрист Веселин Жечев, който се занимава с търговия.

Кандидатът за кмет на район „Сердика“ ще бъде Янко Янков. 63-годишният магистър по военно дело, транспортно строителство и публична администрация има управленски опит в областта на транспортното стрителство. Янков е бил член на надзорния и управителния съвет на „Локомотив София“ и началник щаб на спортната школа на клуба.

В „Панчарево“ БСП застава зад независимия кандидат за районен кмет Радко Петров. Той е строителен инженер и е управител на строителна фирма. На 72 години.

Припомняме, че БСП-София вече издигна кандидатите си за районите „Красно село“, „Слатина“, „Триадица“, „Илинден“, „Средец“ и „Витоша“ (вж ТУК) и „Изгрев“, „Красна поляна“, „Връбница“, „Надежда“, „Студентски“ и „Овча купел“ (вж ТУК) и за районите „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“ (вж ТУК).

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар