Петък, 29 Май 2020

Вторник, 20 Август 2019 16:01

Протест в Сливен с искане за доживотен затвор без право на замяна за Мартин Трифонов

Мартин Трифонов е направил пълни самопризнания, което при определени обстоятелства може да намали присъдата му с 1/3 според закона

 

Протест с искане за доживотен затвор без право на замяна за Мартин Трифонов ще се проведе тази вечер в Сливен. Организирани в социалните мрежи граждани ще се съберат пред болница „Иван Селимински“, съобщава БНР.

Там все още е настанен задържаният за убийството на 7-годишната Кристин от Сотиря Мартин Трифонов. Той е с огнестрелна рана и счупване на костите в областта на краката.  

Вчера Окръжният съд му постанови постоянна мярка „задържане под стража“ на изнесено заседание в болницата. Три са повдигнатите обвинения от прокуратурата: за блудство, изнасилване и убийство по особено мъчителен начин. Предвидените наказания са 30 год. лишаване от свобода, доживотен затвор, и доживотен затвор без право на замяна. 

Мартин Трифонов е направил пълни самопризнания, което при определени обстоятелства може да намали присъдата му с 1/3 според закона. 

В Спешния център в Сливен тече вътрешна проверка за поведението на екипа озовал са на сигнала за раненото дете. Близките твърдят, че лекарят не е оказал адекватна медицинска помощ и е пътувал в кабината на шофьора, а не при ранената Кристин. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Община Сливен изяви готовност да окаже финансова и психологическа помощ на близките. Снощи граждани проведоха бдение в памет на убитото дете и оставиха свещи, играчки и ученически пособия пред Общината. Кристин трябваше наесен да бъде в първи клас.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар