Събота, 06 Юни 2020

Събота, 28 Септември 2019 18:18

Христо Монов: Въпросът какво прави Полфрийман незаконно в България 6 месеца не бе осветен

Възмездието срещу него се случва, щом като успяхме като общество да се обединим, че е постановен незаконен акт, каза бащата на убития Андрей Монов

Голямата провокация бе направена, и тя не успя чрез едни силно зависими хора. Възмедието срещу Полфрийман мисля, че се случва - щом успяхме като общество да се обединим, че е постановен незаконен акт, значи сме способни да се борим да живеем достойно и да живеем по законите. Това заяви в "Офанзива с Любо Огнянов" Христо Монов, бащата на Андрей, убит от австралиеца Полфрийман, за реакцията на обществото на съдебното решение да бъде освободен 6 г. по-рано.

"Поставихте много точен въпрос, който за съжаление тогава при разследването, не бе осветен – какво прави този човек 6 месеца незаконно тук в България? Усещането ми е, че той се е скрил от правосъдието. Защото в интервюто си вчера отхвърли нещо, което е факт – че бил малолетен: всеки може да го види в Интернет, не е слух.

Той има и друго нападение, пак около Нова година – явно, може би дълбоко в гените му, има нещо, което го прави около Нова година върколак или нещо подобно. Още едно основание този човек да не е между нас", добави Христо Монов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Христо Монов посочи, че с вчерашните си изказвания убиецът е оборил един от мотивите на Софийския апелативен съд – че се бил поправил.

"Вчера в две интервюта той каза, че не е извършил това нещо, за което има присъда от 2011 г., минала през 3 инстанциии, в стотици часове заседания. Този човек, стоейки вече почти 12 г. в такова място, където трябва хора като него да са, през цялото време не е мислел за стореното, че е убил един свой връстник и опитал да убие друг негов", подчерта той.

"Какво бих му казал? Че е от хората, чиято личностна характеристика е на социопат – не признава извършеното, не изпитва съжаление и се чувства сигурен, че правото е на негова страна, правото на социопата да не живее по човешки закони и по законите на всяка страна. Той е интелигентен, манипулатор, с лидерски качества – всички тези неща са описани в моята наука, психологията, като характеристики на  социопата. Но в някои страни тези хора ги оставят зад решетките за постоянно", добави Христо Монов.

източник: Канал3

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар