Вторник, 07 Април 2020

Сряда, 09 Октомври 2019 17:16

Бивш шеф на СДС във Варна и зърнен бос в редиците на Слави

Интересен факт е, че човекът който е на преден план на снимката не кореспондира с критериите на “Няма такава държава”. Това е зърнения бос от Варна Емил Ефтимов.

При справка в търговския регистър се появяват стари фирми на името на зърнения бос с милиони задължения към държавния бюджет на невнесено или изтеглено ДДС. В последствие всички фирми са със сменен собственик и адрес. Според запознати Ефтимов чрез старите си фирми е въртял и схеми с лизинги на товарни автомобили.

На задния план е изявения активист от младежката структура на СДС във Варна от близкото минало Александър Тодоров. И той е в редиците на най-младата българска партия – “Няма такава държава”- лице и лидер на която е шоуменът Слави Трифонов.

Бившият лидер на сините комсомолци /МСДС/Александър Тодоров беше сниман с бадж на учредител на новата политическа формация, която се роди за 15-ина минути на 5 октомври при почти конспиративна секретност в “Рейнбоу Плаза” в София.

Варненецът, освен лидер на младежката структура на СДС край морето, е бивш общински съветник от синята партия /от началото на новия век/и дългогодишен шеф на “Търговски дом” АД – дружеството, което управляваше бараките край популярната сред варненци Дупка, която от десетилетия грози центъра на морската столица.

Присъствието на Емил Ефтимов и Александър Тодоров сред създателите на “Няма такава държава” рязко се бие с категоричните заявки на създателите й, че в нея няма място за хора, докосвали се до политически и властови позиции или при съмнения за корупция или измами.

източник: Силна Варна

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 09 Октомври 2019 17:16
  Министър от кабинета “Костов”: Всички безработни задължително на работа по кравеферми и на полето!

  Скулпторът проф. Велислав Минеков коментира в типичния си стил: Чудесно предложение! СДС пък излезе със становище, в което определи предложението като напомнящо лагерите по времето на комунизъм

   

 • Сряда, 09 Октомври 2019 17:16
  Слави Трифонов към Бойко Борисов: Я, не ми се карай!

  И, между другото, това дето каза вчера на Президента беше адски тъпо. Ама много тъпо... Защото, Бойко, моралът е преди закона!

 • Сряда, 09 Октомври 2019 17:16
  Фандъкова предупреди за глоба от 5 хиляди при разходка из София, полиция не пуска по "Витошка". В Бургас прибират пейките от градинките, във Варна направо глобяват

  „Вчера бяха правени предупреждения, а днес се съставят и актове за нарушения на забраната. 5000 лева са много пари – това е размерът на глобата. Но не го правете заради парите, направете го заради хората, които обичате и за това отново да бъдем заедно по улиците, в парковете, в кафенетата“. Това написа столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод неспазването на забраната за карантина.

  „Вижте тези данни https://bit.ly/39m7aGw за броя на заразените и починалите от COVID-19 ден по ден. Това не са просто числа и статистика, а човешки животи. Разгледайте ги, преди да решите, че опасността отминава и можете да излезете навън. Уви, не отминава, а идва! И данните за България ясно го показват. Провокирани от хубавото време много хора в София вчера и днес излязоха на разходка. Разбирам желанието, но не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция засилиха проверките в паркове и пешеходни зони“, предупреди Фандъкова. 

Оставете коментар