Сряда, 12 Август 2020

Четвъртък, 10 Октомври 2019 10:33

Николай Велчев: Зад районните кметове трябва да стои силно гражданско общество

Разговор на Александър Симов с кандидата за кмет на столичния район "Лозенец" и за общински съветник от БСП Николай Велчев за мотивацията му за участие във вота, за проблемите на "Лозенец", дразнят ли се от голямото презастрояване хората в квартала, каква програма им предлага той, как ще направи кметската институция прозрачна и близка до хората, с какви каузи ще се ангажира и какво трябва да се промени, за да стане района наистина дом за своите жители

Източник: pogled.info

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 10 Октомври 2019 10:33
  ГЕРБ губи половината районни кметове в София

  Избрани районни кметове в София при обработени 100% протоколи

 • Четвъртък, 10 Октомври 2019 10:33
  БСП – София има още 5 кандидати за районни кметове

  Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“, „Сердика“ и „Панчарево“ определиха кандидатите си за кметове, съобщиха от БСП-София.

  В „Младост“ БСП ще подкрепи кандидатурата на арх. Стефан Стефанов. Той е номиниран от инициативен комитет. Стефанов е главен архитект на района, работил е като проектант обществено и жилищно строителство. На 44 години е.

  Социалистите в „Нови Искър“ издигат председателя на районната организация Милко Панов. Той е на 50 години и има дългогодишен стаж в сферата на транспорта.

  БСП – Подуяне залага на 44-годишния юрист Веселин Жечев, който се занимава с търговия.

  Кандидатът за кмет на район „Сердика“ ще бъде Янко Янков. 63-годишният магистър по военно дело, транспортно строителство и публична администрация има управленски опит в областта на транспортното стрителство. Янков е бил член на надзорния и управителния съвет на „Локомотив София“ и началник щаб на спортната школа на клуба.

  В „Панчарево“ БСП застава зад независимия кандидат за районен кмет Радко Петров. Той е строителен инженер и е управител на строителна фирма. На 72 години.

  Припомняме, че БСП-София вече издигна кандидатите си за районите „Красно село“, „Слатина“, „Триадица“, „Илинден“, „Средец“ и „Витоша“ (вж ТУК) и „Изгрев“, „Красна поляна“, „Връбница“, „Надежда“, „Студентски“ и „Овча купел“ (вж ТУК) и за районите „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“ (вж ТУК).

 • Четвъртък, 10 Октомври 2019 10:33
  БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

  Организациите на БСП в „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“ определиха кандидати си за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София

Оставете коментар